About Us

LUxS Interiors & Design verzorgt luxe en exclusieve zijden designstukken die een eyecatcher zijn in ieder interieur. Breng sfeer en klasse in uw woning en onderneming met de zijden designstukken die uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit worden gecreëerd door onze designers.

Bij LUxS Interiors & Design vinden wij het belangrijk om de eigenheid van u of uw onderneming naar boven te halen door middel van onze creaties. Daarbij ligt ons focus op het ontwerpen van de meest authentieke stukken die de juiste ambiance uitstralen. Uw interieur krijgt dankzij onze exclusieve zijden bloemen een unieke sfeer, wat uw stijl ook is.

Daarbij houdt LUxS Interiors & Design zich bezig met duurzaam ondernemen. De productie van zijden- en kunstbloemen is onvergelijkbaar met de milieubelasting van hetzelfde exemplaar in een verse variant. De ecologische voetafdruk van zijden- en kunstbloemen is daarmee ook ruimschoots kleiner ten opzichte van verse bloemen. Al onze producten, zowel de bloemen als vazen, worden hergebruikt en dragen daarmee bij aan de deeleconomie.

Wij bieden verschillende designstukken aan op onze website, maar de mogelijkheden bij LUxS Interiors & Design zijn uiteraard oneindig. Wij verzorgen gepersonaliseerde zijden designstukken die op allerlei manieren gemaakt kunnen worden. Wilt u een designstuk van een specifieke zijden bloem of in bepaalde kleurtinten? Of heeft u een ruimte waarmee u iets wilt, maar u weet niet precies wat? Dan denken wij graag met u mee en horen wij graag wat uw wensen zijn om zo het designstuk van uw dromen te kunnen creëren. Helemaal op maat en naar wens.

Kunt u geen keuze maken uit de verschillende designstukken en wilt u het liefst genieten van allerlei verschillende creaties? Dan zijn de abonnementen van LUxS Interiors & Design dé oplossing!

Your Cart